"Z ustreznim šolanjem
je lahko človek
najboljši prijatelj psa."
(Corey Ford)
  • 040/500-972 (Alenka)
Kje smo Prijavi naju v šolo

Spomladanski tečaji v Bajki

vpis pomlad
21 Feb 2023

Spomladanski tečaji v Bajki

Ko gre pes lahko povsod z nami, lahko govorimo o življenju s psom. V Bajki vzgajamo za življenje. Program mestnega psa je osnovan od mladička do odraslega psa. 27 let tradicije vam daje garancijo, da boste lahko živeli s svojim psom tako, kot ste si želeli, ko ste se odločili za psa.

Igralne urice za pasje mladičke

Tečaj je namenjen najmlajšim mladičkom, takoj ko jih dobite. Skupaj ste z isto starimi, skupaj gremo čez začetne težave, skupaj se učimo odpoklica, lepega obnašanja, sedenja, da znajo počakati. Izmenjujemo si izkušnje in težave, da ji lahko lažje rešimo. Tečaj obsega 14 srečanj, cena tečaja ne 200 eur, plačate lahko na 2 obroka.

Mala šola za pasje puberetnike

Tečaj je namenjen psom, starejšim od 6 mesecev, ko že stopamo v svet odraslih in se začno, sploh pri samcih težave povezane z odraščanjem. Poudarek je na samokontroli, na vajah, kjer morajo sodelovati z lastnikom tudi med ostalimi psi. Veliko je pasje igre in odpoklicev iz igre. Prav tako gremo skupaj na urbane sprehode, da se navadijo na res vse situacije. Tečaj obsega 20 srečanj, cena tečaja je 300 eur, plačilo je možno na 2 obroka.

Bajkin učenjak

Tečaj je namenjen psom, ki so v Bajki že naredili malo šolo ali psom, ki imajo res predznanje, predvsem dobre odpoklice in vztrajnost v prostoru z motnjami. Tečaj obsega 20 srečanj, cena je 300 eur, plačilo je možno na 2 obroka.

Kaj pa psi, ki so starejši od 6 mesecev in nimajo dobrega predznanja

Takšni psi gredo v skupino psov, ki še niso bili v šoli in vsako sezno je vsaj ena skupina psov, ki so stari okoli enega leta, s katerimi gremo v prilagojeno malo šolo. Tečaj obsega 20 srečanj, cena je 300 eur, plačilo je možno na 2 obroka.

Prijave preko spletnega vpisa ali na mail [email protected]

Vabljeni v družino Bajkinih vzgojenih psov in nasmejanih lastnikov!

Preskoči na orodno vrstico