"Z ustreznim šolanjem
je lahko človek
najboljši prijatelj psa."
(Corey Ford)
  • 040/500-972 (Alenka)
Kje smo Prijavi naju v šolo

Jesenska šola v Bajki

14 Avg 2023

Jesenska šola v Bajki

Bajka je šola s tradicijo, ki se približuje 30-tki. V vsem tem času, sem pridobila ogromno izkušenj, ogromno novih znanj, predvsem pa modrosti in razumevanje tako vas, kot tudi psov. Zakaj vas – ker ste vi tisti, ki vodite psa in vaše počutje in vaši občutki, vplivajo na vedenje psa.

Brez vas ni psa in brez psa ni vas. Zato sta enakovredno pomembna oba.

Jeseni bomo imeli skupino za mladičke, malo šolo in učenjaka.

Igralne urice so namenjene mladičkom, starim do 5 mesecev. Med vrstniki bomo skupaj prebrodili otroške težave lulanja, grizenja, kako biti sam. Hkrati pa se bomo med psi naučili, odpoklica. Ko gremo na kavo, zraven lepo počakamo, na povodcu ne vlečemo in se znamo v urbanem okolju lepo vesti. Tisti, ki imajo strahove, jih skupaj premagujemo in ji pokažemo, da je človeku vredno zaupati.

Mala šola je namenjena psom, starejšim od 5 mesecev. Skupaj se spopadamo s pubertetniškimi težavami, jim dopovedujemo, da je odpoklic pač nuja, da je treba počakati in da nič ne bo hudega, če gremo malo stran od njih.

Učenjak je nadgradnja Bajkine male šole, psi ob prihodu že znajo odpoklic iz igre, znajo počakati v prostoru. V učenjaku nadgradimo odpoklice, hojo brez povodca, odmikanje od psa in se predvsem zabavamo s psi.

Prijave sprejemam preko spletnega obrazca, ali na [email protected]

Preskoči na orodno vrstico