"Z ustreznim šolanjem
je lahko človek
najboljši prijatelj psa."
(Corey Ford)
  • 040/500-972 (Alenka)
Kje smo Prijavi naju v šolo

Jesenska Bajkanorija

21 Avg 2023

Jesenska Bajkanorija

Kaj je Bajkanorija?

Bajkonorija je druženje, kontrolirano pasje norenje in učenje.

V Bajki se psi igrajo skozi vsa obdobja vzgoje in šolanja in se igrajo, dokler jim noge služijo. Ker se pasja šola konča ravno, ko so psi še v puberteti in si samci iščejo prostor med samicami, se lahko zgodijo konflikti, ki jih v šoli nismo mogli rešiti. Ne zato, ker ne bi znali, ampak ker do njih v tistem starostnem obdobju ni moglo še priti.

Zato Bajkonorija. Da v šoli ostanete tudi, ko ste »prerasli« šolske tečaje.

Komu je namenjeno Bajkastično norenje?

Vsem, ki ste že bili v Bajki in ste opravili vsaj malo šolo.

Dobivali se bomo 1x na teden ob sobotah + skupni sprehodi, ki vam jih napovem, ko se dogovorimo in so lahko tudi med tednom. Cena 15tih srečanj je 200 eur. Cena posameznega obiska je 20 eur. Obvezna prijava na [email protected]

Tečajniki, ki so obiskovali Bajkine tečaje in imajo 2 psa ali več:. Drugi pes ima 50% popust, tretji pa ima prost vstop.

Za pse, ki niso opravili Bajkinega tečaja je obvezna evalvacija psa. Evalvacija se opravi enkrat in je priznana tudi pri programu učenjak. S psom pridete na Bajkonorijo, kjer je pes na povodcu in se stestira tako druženje s psi kot odpoklic. V kolikor pes druženja ni sposoben ali pa ima slab odpoklic se lahko pridruži tečaju in vse to izboljša do te mere, da je potem lahko pridruži naslednjemu Bajkonoriji. Cena evalvacije je 50 eur in se opravi enkrat.

Preskoči na orodno vrstico