"Z ustreznim šolanjem
je lahko človek
najboljši prijatelj psa."
(Corey Ford)
  • 040/500-972 (Alenka)
Kje smo Prijavi naju v šolo

Spletno druženje

naslovnica
7 Apr 2021

Spletno druženje

Tisti, ki ste bili ali ste še pri meni v šoli s problematičnimi in nevarnimi psi, veste, da se prevzgoje nismo lotili preko poslušnosti. Začetek je vedno, da psa umirimo in ga “damo” v umirjeno energijo. Vas zanima več o tem, kako in zakaj je energija tista, ki spreminja oba. Ker se ne smemo videvati v živo, se bomo preselili na net. Naredila bom spletno članstvo za vse, ki si želijo v letošnjem letu obogatiti svoje znanje in se naučiti, kako lahko pomagajo sebi in svojemu psu, ter svojim bližnjim. Izvedeli in naučili se bomo uporabljati Reiki. Ne potrebujete nobenega predznanja, vsak izmed vas lahko postane Reikst. Izvedeli in naučili se bomo uporabljati različne tehnike sporočanja in prenosa umirjene energije nase, na bližnje in na svoje živali. Letošnje leto, je leto premika in pse, ki so prestrašeni, ki so bili v stiskah, ki so agresivni, ki so hiperaktivni…tega se ne reši s poslušnostjo, ampak je potrebno prej psu pomagati, da poslušnost sploh lahko dojame.

Spletno članstvo, ki sem ga napovedala v prejšnjem postu. Odpiram zaprto Facebook skupino, v kateri se bomo zbrali tisti, ki nas zanima nekaj več. Ki verjamemo, da delo s psom, sploh tistim, ki ima težave, ni drgnjenje poslušnosti, ampak mu je potrebno pomagati tudi na drugem nivoju. Zato v tej skupini ne bo poslušnosti in vaj ter trikov s katerimi bi zaposlili pse. Delali bomo popolnoma na drugem nivoju. Ne smemo govoriti, da bomo zdravili pse, ker za zdravje je v prvi vrsti veterinar, je pa dejstvo, da lahko s pomočjo uporabe energij, močno pomagamo pri tako fizičnih, kot psihičnih težavah.Kaj bo tisto, kar vam bo spletno članstvo dalo. Skupnost enako mislečih, kjer se bomo pogovarjali o stvareh, ki jih mogoče ne upate, drugače izreci – zato zaprta skupina, kjer ostane vse med nami. Pridobili boste nova znanja in poznanja o uporabi energij, zelišč, eteričnih olj in še česa, česar še ne poznamo. En drugega bomo spodbujali, ko se, česa ne bomo upali, ko se bo, kje kaj ustavilo. Imeli bomo pogovore v živo, možnost vprašanj in prostih debat. Spletno članstvo ni namenjeno samo tistim, ki še nič ne vedo o uporabi alternative, ampak tudi vsem, ki le to že uporabljajo in želijo rasti ali pa spodbujati ljudi, da gredo na to novo pot. Ker je članstvo plačljivo, boste deležni popustov pri delavnicah in Reiki tečajih. Za vse člane skupine bodo vse plačljive delavnice in izobraževanja 20 % cenejše. V skupino bom povabila tudi ostale izvajalce alternativnih znanj, in skupaj bomo rastli ter s tem pomagali svojim živalim in sebi. Prve tri mesece bo članarina znižana, da vidite, ali je to to, kar bi vas zanimalo in če se boste našli v tem. Cena mesečne članarine v tem obdobju je znižana za 50 % in znaša 15,00.Prijave na [email protected]

Vesela sem, da se vas je že nekaj odločilo, da bomo skupaj pomagali nam in našim živalim tudi na drugem nivoju, ki je definitivno spregledano in zanemarjeno tako pri nas, kot pri živalih. Stalno govorim o drugih nivojih in da to ne bo poslušnost. Da vam bo malo lažje, opišem en izmišljen primer, ki pa je še kako realen in se dogaja. V družini pride do nenadne stresne situacije, ki vpliva na vse v družini. Pes seveda to čuti in se začne tudi on, zaradi tega, ker se ljudje obnašajo drugače, vesti drugače. Kar naenkrat je nestrpen, ko srečate pse in ljudi, vas vleče stran ali pa celo renči. Zakaj je prišlo naenkrat do takšnega obnašanja? Zato, ker pes čuti vas, da vi ne želite stika z ljudmi in bi radi samoto in vas nagonsko brani in odganja stike. Kako bomo v naši skupnosti “reševali” psa. Naučili se bomo s pomočjo različnih tehnik sproščanja in odpravljanja psihičnih blokad, pomagati obema. Ja, najprej sebi, potem drugim. Kajti, dokler smo mi v slabi koži, to prenašamo na druge. Vedno pa želim spremeniti najprej druge, pa vidimo, da smo nekje v začaranem krogu iz katerega ne znamo izstopiti.

Preskoči na orodno vrstico