Nadaljevalni tečaj – pasji diplomiranec

Nadaljevalni tečaj za pse –  diplomiranec je namenjen vsem, ki so zaključili osnovno šolanje v Bajki. Na ta tečaj se lahko prijavijo tudi psi, ki šolanja niso opravili v Bajki šoli za pse, vendar se jih predhodno testira. V primeru, da se izkaže, da priključitev v to skupino ni možna, se lahko odločite za individualno šolanje psa in se skupini pridružite malo kasneje ali pa se vpišete v katerega od naših preostalih tečajev.

  • tečaj poteka 1x tedensko po eno uro
  • obsega 10 srečanj in skupne sprehode

Cena tečaja je 200 eur. Plačate lahko na 2 obroka.

Prijavi naju v šolo


Namen tečaja je utrjevanje znanja, ki so ga tečajniki že osvojili in pa učenje novih in zahtevnejših vaj, ki so sestavljene iz prejšnjih. Glavni namen pa je druženje in ohranjanje stikov, ki smo jih stkali v vsem tem času, tako psi kot vodniki med seboj.

V tem tečaju se zabavamo in hkrati s psom vadimo poslušnost v različnih situacijah. Posebna situacija je lahko tudi piknik. Zakaj pa ne bi imeli piknik kar sredi tedna v pasji šoli? Posebna situacija je tudi to, da se gremo skupaj kopat v bližnjo reko ali pa se skupaj z ostalimi skupinami odpeljemo na krajši izlet do jezera.

V primeru, da tečajniki želijo kakšno posebno šolanje, se naučiti kakšen nov trik ali voditi pse preko agility ovir jim seveda ustrežemo. Tečaj se tako popolnoma prilagaja željam in potrebam skupine. Pridružimo pa se seveda tudi ostalim tečajnikom pri skupnih sprehodih.

Ob večjem povpraševanju naredimo tudi skupino pasji snifači, kjer se učimo sledenja.

Na začetku in koncu ure pse pustimo, da se igrajo med seboj, saj so v vsem tem času med seboj stkali prav posebne vezi in užitek jih je gledati, kako se veselo podijo po poligonu.