"Z ustreznim šolanjem
je lahko človek
najboljši prijatelj psa."
(Corey Ford)
  • 040/500-972 (Alenka)
Prijavi naju v šolo

VPIS V TEČAJ ZABAVNE POSLUŠNOSTI

92729908
21 Aug 2017

VPIS V TEČAJ ZABAVNE POSLUŠNOSTI

Zabavna poslušnost je namenjena psom, ki že poznajo osnovne ukaze in njihovim lastnikom, ki se želijo s svojim psom še bolj povezati in z njim preživeti kakovosten čas. Vodniki se boste tekom tečaja naučili potrpežljivosti in natančnosti, psi pa razmišljanja, hkrati pa nam bo tečaj pomagal vzdrževati primerno telesno kondicijo psov. Naloge bodo obsegale tako vaje v gibanju, vaje na mestu, kot tudi premagovanje različnih ovir, s čimer bodo psi krepili svojo samozavest.

Tečaj bo sestavljen iz dveh delov. Prvi del bo obsegal učenje različno zahtevnih trikcev, s čimer se boste na čudovit in zabaven način povezali s svojim psom in hkrati psa postavili pred različne fizične in mentalne preizkušnje. Na začetku bomo pričeli z osnovami, katere bomo nadgrajevali, kasneje pa se bomo lotili tudi zahtevnejših izzivov. Drugi del tečaja bo sestavljal trening agilitya, pri katerem bo potrebno timsko delo, katero temelji na sodelovanju in zaupanju, kar bo še dodatno okrepilo vašo vez s psom. Hkrati je  ta vrst vadbe tudi odlična športna aktivnost, tako za vašega psa, kot tudi za vas.

Na tečaju se bomo naučili tudi pravilne igre z vašim psom (prinašanje predmetov, vleka).

Na tečaj ste vabljeni vsi, ki si želite še dodatno poglobiti vez in izboljšati odnos z vašim psom, vendar ste za to pripravljeni delati tudi doma, saj se bodo vaje vsako uro nadgrajevale.

Tečaj bo potekal 1x tedensko in obsega 10 ur, za točen termin se  bomo dogovorili na uvodnem sestanku.

Cena tečaja je 100 eur. Vsem tistim, ki boste poleg tega tečaja obiskovali tudi katerega izmed osnovnih tečajev poslušnosti, bomo priznali za tečaj zabavne poslušnosti 50% popust.

Prijavi naju v šolo

On je tvoj prijatelj, partner, zaščitnik – on je tvoj pes. Ti si njegovo življenje, ljubezen, vodja. Zvest, vdan in tvoj bo, dokler mu ne odbije zadnja ura.

Bodi vreden tako močne predanosti!

Preskoči na orodno vrstico