Dotik pomirja – tečaj terapevtsko energijske umiritve psa preko vašega dotika

Koža je največji organ na našem telesu. Kaj se zgodi, ko se ustrašimo, ko nas je strah, ko nam nekaj ni v redu? V krč gremo. Čisto isto je pri psu. Ko je v krču, lahko popolnoma frizne, lahko se trese, lahko postane hiperaktiven, ker s tem sprošča mišice, ker proizvaja adrenalin, ki mu je poznan in ga pomirja. Katero koli staje pes izbere, ni dober zanj, saj se ne umiri in leto ne začne normalno delovati.

Z določenimi gibi, smerjo in močjo, sprostimo kožo in preko nje tudi mišice. Pes se umiri in postopoma, ko to ponavljamo, se pes na ta dotik sproščanja navadi in ga poveže z dobrim počutjem. Tako pride do »samo umiritve« s pomočjo vas, ker pride pes do vas, ko začuti telesni nemir.

img_1280

Celoten tretma je mešanica izmenjave umirjenih energij med psom in vodnikom. Tehnike so skupek različnih tehnik, ki so se izkazale za najbolj učinkovite. Uporabljam tako masažne, Ttouch, kot tudi osteopatske metode in gibe, ki psa umirijo in sprostijo. Sama tehnika je izredno razumljiva in ne potrebuje nobenega predznanja.

Dotik pomirja tako lastnika kot psa in to tehniko poglobimo odnos med nami in psom.

img_1271

Predvsem imam lepe povratne informacije za prestrašene pse, streloplahe, pse z ločitveno tesnobo in pse, ki so agresivni.

Prijave na info@bajka.si

Cena osebnega svetovanja in učenja tehnike je 90 eur.

Skupinske delavnice organiziramo na 2 meseca, cena delavnice je 50 eur.

img_1266

KOMU PRIPOROČAM: vsem, predvsem pa tistim, ki imate probleme z ločitveno tesnobo, strahom pred nevihtami in poki, prestrašenimi in agresivnimi psi in vsem, ki so nesamozavestni. Predvsem pa vsem  našim pridnim psom, saj vsakemu paše malo energijske masaže, ki zraven sprosti in pomirja.